בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
פתיחת עסק
הקמת חברה
עסקים למכירה
עיצוב פנים
הקמת שותפות
הקמת / פתיחת בית קפה
הקמת עסק
פתיחת חנות
קניית עסק
רכישת עסק
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון
בירושלים
באילת
בחיפה
בתל אביב

התחבר/י באמצעות

פתיחת/ הקמת עסק

פתיחת עסק עסק חדש מהווה עבור רבים שלב חשוב בחיים כאמצעי להרוויח כסף לפרנסה, להתבססות כלכלית, למימוש שאיפות עצמאיות וכדומה, בין אם מדובר בהקמת עסק קטן או גדול. על מנת שכל השאיפות הללו תצלחנה יש צורך להקים אותו היטב כבר מהצעד הראשון. פתיחת עסק אמורה להיעשות במספר שלבים עוקבים מבלי לדלג על אף אחד מהם. שלב ראשון מתייחס לאפיון העסק. כלומר: תחום פעילותו, קהל היעד שאליו מכוונים, המוצר או השירות שמעוניינים למכור, מיקומו, חומרי גלם וציוד נדרשים, חשיבה על הון ראשוני להקמה וכדומה. בנוסף, יש צורך לבחור שם מתאים ורצוי אחד המגדיר אותו.

לאחר שחושבים על נושאים אלו יש צורך בהכנת תכנית עסקית שתפקידה לתת תמונת מצב נוכחית ועתידית לגבי נושאים כספיים וכלכליים. היא כוללת נושאים דוגמת: הון ראשוני נדרש, עלויות הקמה, רכישת ציוד דרוש, עיצוב פנים לעסקים, הוצאות שיווק ופרסום וכדומה. לאור התכנית העסקית ניתן יהיה לבדוק הלאה.  מהיכן להביא הון ראשוני? הלוואה, מקורות עצמיים או מקורות כספיים אחרים? איך להתנהל עד להגעת הכספים הראשונים? איזה רזרבות כספיות יש להכין? ועוד. השלב השלישי הוא הגדרת העסק והיקף פעילותו ורישומו ברשויות מס הכנסה, מע"מ וביטוח לאומי. כאן יש צורך לקבוע את הישות שלו. קיימות  3 אפשרויות: עוסק זעיר, עוסק מורשה וחברה בע"מ. לכל סוג עסק יש את היתרונות והחסרונות שהוא מביא עימו. הבחירה נעשית, לרוב, על פי המחזורים העסקיים והיקפי הפעילות, הצרכים, החזון לעתיד, וכמובן, על פי טעם אישי. מומלץ להיעזר בעורכי דין, רואי חשבון וביועצים עסקיים מקצועיים שיכולים לתרום מהידע והניסיון שברשותם. הם יכולים לייעץ, להכין תכניות עסקיות, לסייע בהכנת הסכמים עם גורמים שונים, לדאוג לרישום ברשויות ולייצוג מולם. הליכה בדרך זאת תקטין מאוד את אי הודאות ותניח בסיס טוב מאוד לעתיד.      

רשתות

BURGERIM
BURGERIM
זכייני רשת בורגרים נהנים מליווי יסודי של צוות מטה מנוסה ומאיפיון ייחודי ומיתוג.
לדף רשת
פסטה בסטה
פסטה בסטה
"פסטה בסטה" המגישה פסטה טריה בעבודת יד. הרשת מונה כיום 12 סניפים ובעלת ותק של 9 שנים.
לדף רשת
בלוברי
בלוברי
רשת בלוברי הוקמה בשנת 2009 ומאופיינת כבית שכונתי חם ומוכר. מנוהלת במתווה של  חדשנות ומקוריות לצד נסיון רב שנים.
לדף רשת
Tatti Bakery
Tatti Bakery
"טאטי" המשלבת בית קפה / מסעדה ומאפיה וכוללת חנויות פטיסרי. כיום הרשת מונה כ-5 סניפים.
לדף רשת
בית הפנקייק המקורי
בית הפנקייק המקורי
בית הפנקייק המקורי והמיתולוגי הינו הדיינר שהביא לישראל את קונספט ארוחת הפנקייק האמריקאי
לדף רשת
קפה גרג
קפה גרג
רשת קפה גרג החלה דרכה בתור בית קפה קטן בחיפה ובמהרה הפכה לרשת מוכרת בפריסה ארצית
לדף רשת
בוסתן
בוסתן
רשת "בוסתן" הכוללת כ-8 סניפים, מתמחה במכירת מוצרי טבע ובריאות,התורמים רבות לתזונת ואיכות החיים של הצורכים אותם.
לדף רשת
קפה עלמה
קפה עלמה
רשת קפה עלמה נוסדה בשנת 2016 מבית רשת קפה לנדוור
לדף רשת

אנשי מקצוע

קובי לופו
קובי לופו
קובי לופו הינו מומחה בייעוץ עסקי בתחום הזכיינות וניהול רשתות מעל 15 שנה.
פתח פרופיל
אלכסיי קוגן
אלכסיי קוגן
אלכסיי , בעל ניסיון רב בקידום אתרים ושיווק באינטרנט.
פתח פרופיל
פרי השדה
פרי השדה
ספק פירות וירקות, סיטונאי בכל הארץ. בעל ניסיון רב בניהול עסקים בתחום.
פתח פרופיל
מילי ושרה
מילי ושרה
מילי ושרה מנהלות סטודיו ברעננה לפיתוח קריאייטיב קונספט.
פתח פרופיל
עו"ד רפי נבון
עו"ד רפי נבון
עו"ד רפי נבון מתמקד בעיקר בתחום הליטיגציה המסחרית מזה 20 שנים.
פתח פרופיל
שף עידן גולדשטיין
שף עידן גולדשטיין
שף עידן גולדשטיין - בעל נסיון רב במסורת הקולינריה האיטלקית. השף הרשתי של רשת המסעדות ״פסטה בסטה״ ומנהל מטבחים מובילים.
פתח פרופיל
סטודיו CHAPACHKA
סטודיו CHAPACHKA
סטודיו CHAPACHKA הוקם בפברואר 2017 על ידי תום אנגלר ודניאל פלג.
פתח פרופיל
אירמה כראל – יועצת רישוי ותכנון מטבחים
אירמה כראל – יועצת רישוי ותכנון מטבחים
אירמה כראל, הנדסאית אדריכלות, הנה הבעלים של חברת סימון כראל מהנדסים ויועצים בע"מ.
פתח פרופיל
נחשון – תכנון מטבחים
נחשון – תכנון מטבחים
חברה לתכנון מערכות מזון ומטבחים מסחריים ומוסדיים שנוסדה בשנת 1976 בקיבוץ נחשון על ידי שמיל מרמלשטיין שנמנה עם מייסדי הקיבוץ
פתח פרופיל
דניאל לילה
דניאל לילה
צלם בעל סוטדיו לצילום מזון ולייף סטייל, בעל נסיון של 15 שנים בתחום.
פתח פרופיל
כוכי גונן – מאמנת אישית ועסקית
כוכי גונן – מאמנת אישית ועסקית
מתמחה באימון מנהלים, ליווי מנהלים, הדרכות שירות ומכירה, ישיבות מנהלים, פרוייקטים והתלמדויות
פתח פרופיל
מושקט – טכנולוגיות לתעשיית המזון
מושקט – טכנולוגיות לתעשיית המזון
חברת מרדכי מושקט טכנולוגיות מתמחה בייבוא ומתן פתרנות חדשניים בתחום תעשיית המזון בישראל.
פתח פרופיל
icomplex
icomplex
icomplex הינה חברה לניהול ואחזקת מבנים וועדי בית
פתח פרופיל
כפיר שיווק פתרונות אריזה
כפיר שיווק פתרונות אריזה
"כפיר שיווק אריזות בע”מ" - חברה מובילה למתן פתרונות אריזה לתחום ה- TAKE AWAY.
פתח פרופיל
לוטן סגל
לוטן סגל
לוטן סגל הוא מומחה לשיפור מערכי מכירות. משמש כיועץ וכמרצה מבוקש בתחום המכירות, השיווק, השכנוע, ההשפעה, הכתיבה והתוכן וצמיחה עסקית.
פתח פרופיל
נדב קמפ
נדב קמפ
נדב קמפ עוסק בליווי ויעוץ קולינרי ותפעולי למסעדות, חברות קייטרינג ומפעלי מזון.
פתח פרופיל

צור קשר


כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il