fbpx
בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
פתיחת עסק
הקמת חברה
עסקים למכירה
עיצוב פנים
הקמת שותפות
הקמת / פתיחת בית קפה
הקמת עסק
פתיחת חנות
קניית עסק
רכישת עסק
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון
בירושלים
באילת
בחיפה
בתל אביב

חיפושים נפוצים

יוסף גנון – היוסף שמאחורי החומוס

יוסף גנון – היוסף שמאחורי החומוס

מאז ומתמיד הבישול תפס חלק משמעותי מחייו של יוסף ובפרט עשיית והכנת החומוס. תמיד אהב לארח ולבשל בכל מקום שאליו הגיע, זה התחיל מהמטבח בבית הוריו ששימש מקום מפגש לחברים ואורחים נוספים בו היו מתאספים סביב שולחן האוכל ויוצרים אווירה מיוחדת במינה.
לאחר שירותו הצבאי, יוסף נרשם ללימודי הנדסה, תעשייה וניהול אותם מימן באמצעות עבודתו כטבח וסיים אותם בהצלחה במרכז האקדמי רופין. עם סיום הלימודים, עזב את עולם הבישול והחל לעבוד במכירות לתקופה של כמה שנים.

נקודת המפנה הגיעה כאשר יוסף נקלע לתאונת דרכים לא פשוטה כאשר חזר מבית אחד מלקוחותיו. הוא נלחם ועבר שיקום ארוך שבסיומו הבין שהגיע זמנו לעבוד במה שהוא באמת אוהב – הבישול.
וכך, אודות להתמדה, הנחישות והפגנת הסמכות הניהולית הפך יוסף לשף של מספר מסעדות בקיסריה כאשר הוא דואג להעשיר את הידע הקולינרי שלו לכל אורך התקופה.

לאחר מספר שנים, פנו ליוסף מספר משקיעים שהתחברו לסגנון הקולינרי שלו בהצעה לפתוח מסעדה בחו"ל. אמנם הדבר לא צלח משום שמעבר משפחתו יחד איתו לא התאפשר אך אירוע זה הביא את יוסף להחלטה לצאת לדרך עצמאית משלו!

לאחר בניית תכנית ואסטרטגיה עסקית ובניית תפריט מסודר, פתח חומוסייה קטנה בכניסה לחנות התבלינים של משפחתו בפרדס חנה.

מה שהיה מיוחד בחומוסיה הקטנה של יוסף הוא שהרעיון הוא להכין את כל האוכל מול עיני הלקוח – חם וטרי.
וכך השמועה על החומוסיה הקטנה שנפתחה עברה מפה לאוזן, ואנשים הגיעו לבקר מכל רחבי הארץ.

הביקוש עלה, ואיתו הדרישה לפתיחת סניפים נוספים, לכן החליט יוסף להקים רשת מזכה ולהתחיל להתרחב ולפתוח סניפים נוספים אותם ינהלו זכיינים אשר עברו הכשרה צמודה ומקיפה אצל יוסף שישתף בניסיון הרב שלו לאורך השנים בניהול והפעלת עסק מצליח.

רשת: חומוס יוסף
נסיון תעסוקתי: 20 שנים
רישוי עסקי:

צוות הרשת

דותן לוי
דותן לוי
לדותן ניסיון רב שנים בבנייה וניהול עסקים, החל משלב ההקמה ועד להפעלה מלאה של העסק.
לדותן ניסיון רב שנים בבנייה וניהול עסקים, החל משלב ההקמה ועד להפעלה מלאה של העסק.
פרופיל אישי
אבי גונן
אבי גונן
אבי גונן הוא מנהל הרכש של הרשת ובעל תואר הנדסאי. מאז ומתמיד עסק בהקמת פרוייקטים הקשורים בבנייה ובענף המזון והמסעדנות.
אבי גונן הוא מנהל הרכש של הרשת, מאז ומתמיד עסק בהקמת פרוייקטים הקשורים בבנייה ובענף המזון והמסעדנות.
פרופיל אישי

כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il