בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון

חיפושים נפוצים

התחבר/י באמצעות

בית הפנקייק המקורי

בית הפנקייק המקורי והמיתולוגי הינו הדיינר שהביא לישראל את קונספט ארוחת הפנקייק האמריקאי, הקונספט, שהתחיל מהסניף הראשון בהרצליה עוד בשנת 1965 הלך והפך פופלארי יותר ויתר וכיום מגיעים לבית הפנקייק המקורי משפחות, ילדים, נשים וגברים כדי להינות מהפנקייק האוורירי והמתוק.

רשת בית הפנקייק מגייסת זכיינים המעונינים להיות חלק ממותג בעל שם כבר מעל 50 שנים ולקבל ליווי מלא עוד משלב התכנון וההקמה להצטרף למשפחה!

4
סניפים
1965
שנת הקמה
4
סניפים נפתחו
0
סניפים נסגרו
5
עובדי מטה
מידע כללי על הרשת
שנת הקמה
1965
כמות סניפים סכ״ה
4
כמות סניפים בבעלות
1
כמות סניפים זכיינות מלאה
3
כמות סניפים בשותפות עם זכיין
0
הסניף הראשון של הרשת
הרצליה
נפתח בשנת
1965
הסניף האחרון של הרשת
באר שבע
נפתח בשנת
2018
כמות סניפים שנפתחו ב- 3שנים אחרונות
2
מספר ישיבות זכיינים בשנה
12
תאריך ישיבת זכיינים אחרונה
20/05/19
מספר עובדים במטה הרשת
5
האם הרשת היא בינלאומית
לא
כתובת המשרד
הזוהר 12, פ״ת
טלפון במשרד
03-6049944
תשתיות רשת
האם קיים מפעל ייצור של הרשת
כן
האם קיימים מחסנים לרשת
כן
האם הרשת יבואנית של מירב הסחורה
כן
האם קיים אתר הזמנות רשתי
כן
האם ישנם משלוחים מהאתר
כן
האם ישנה אפליקציה להזמנות
לא
האם קיים מועדון לקוחות רשתי
כן
תנאים מסחריים ברשת
דמי זיכיון ראשוניים
100,000
תמלוגים חודשיים
החל מ2.5 %
דמי פרסום
500
עלות גולמית F.C
30/32%
עלות עובדים L.C
28%
גודל סניף ממוצע
150 מ״ר, אקספרס 60 מ״ר
עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
10k למ״ר
ערבות בנקאית
400k
דרישות זכיינים פוטנציאלים
כמה זכיינים דרושים להפעלה
1
דרישות מהזכיין
חוסן כלכלי, רצון לעבודה קשה.
תהליך קבלת הזכיין
פגישה אישית, ראיון מעמיק, בדיקת רקע
הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
בהרצליה
מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
מנכ״ל, שף, מנהלי מסעדה
תקופת ההכשרה הראשונית
חודשיים
האם מתקיים מבחן
לא
ליווי לאחר פתיחת סניף
תקופת הקמה
חודש
האם יש ליווי בתקופת ההקמה
כן
מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
מנכ״ל + שף
האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
למשך חודש
מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
מנכ״ל + שף + מנהל תפעול
הדרכות תקופתיות
האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
כן
אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
חודשיים
היכן מתקיימות ההדרכות
משתנה מסניף לסניף
מתי התקיימה ההדרכה האחרונה
מאי 2019
מה הייתה מהות ההדרכה האחרונה
שרות ומכירות
דוחות בקרה מול הזכיינים
כן
האם יש לקוח סמוי
לא
האם יש ביקורות תברואה
כן
כתבו עלינו
גודל חנות נדרש
28 מ״ר
מיקום
מודיעין, אשדוד, אשקלון, ראשון לציון, כפר סבא
עלות הקמה משוערת
10,000 למטר
תקופת זיכיון
5 שנים
דמי זיכיון
100,000
תמלוגים
החל מ2.5 %
פרסום
500
מלאי
70,000

גלריית תמונות

גלריית תמונות

אנשי מקצוע חיצוניים

קובי לופו
קובי לופו
קובי לופו הינו מומחה בייעוץ עסקי בתחום הזכיינות וניהול רשתות מעל 15 שנה.
ייעוץ עסקי בתחום זכיינות וניהול רשתות.
פרופיל אישי
עו"ד אודי דנהירש
עו"ד אודי דנהירש
משרד עורכי דין המתמחה בתחום הזכיינות. מייסד המשרד הינו עו״ד אודי דנהירש בעל נסיון רב בתחום היזמות הן בארץ והן בחו״ל
משרד עורכי דין המתמחה בתחום הזכיינות. מייסד המשרד הינו עו״ד אודי דנהירש בעל נסיון רב בתחום היזמות הן בארץ והן בחו״ל,
פרופיל אישי
Smart Food
Smart Food
סמארטפוד הינה חברה המשלבת אנשי מקצוע מתחום המסעדנות ואנשים המתמחים בדיגיטל. החברה הוקמה בשנת 2012 ומאז צברה רפרטואר של קידום עסקים שונים.
סמארטפוד הינה חברה המשלבת אנשי מקצוע מתחום המסעדנות ואנשים המתמחים בדיגיטלל.
פרופיל אישי
נחשון – תכנון מטבחים
נחשון – תכנון מטבחים
חברה לתכנון מערכות מזון ומטבחים מסחריים ומוסדיים שנוסדה בשנת 1976 בקיבוץ נחשון על ידי שמיל מרמלשטיין שנמנה עם מייסדי הקיבוץ
חברה לתכנון מערכות מזון ומטבחים מסחריים ומוסדיים שנוסדה בשנת 1976 בקיבוץ נחשון על ידי שמיל מרמלשטיין שנמנה עם מייסדי הקיבוץ
פרופיל אישי
אבן מעצבים – סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים
אבן מעצבים – סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים
סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים המלווה את הלקוח החל משלב גיבוש הסגנון העיצובי
סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים המלווה את הלקוח החל משלב גיבוש הסגנון העיצובי
פרופיל אישי
תשאלו את בית הפנקייק המקורי
יש לך שאלה?

תגובות

+
הוספת תגובה

כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il