fbpx
דברו איתנו: 072-3341760

צרו קשר





    סי קפה

    סי קפה

    רשת סי קפה היא רשת בתי קפה מצליחה הפזורה בתחנות הדלק של דור אלון בכל רחבי הארץ לאורך כביש 6 וכיום היא מונה לא פחות מ-16 סניפים.

    בסניפי הרשת תוכלו למצוא קפה איכותי מפולים מובחרים בשילוב טעמים אותנטיים.

    מה שמיוחד ברשת הוא קונספט ייצוגי שבא לידי ביטוח במטבח פתוח שנמצא במרכז הסניף ומעניק ערך מוסף לחווית הלקוח.

    כעת, אודות לעובדה ששוק בתי הקפה מתפתח ומתרחב במהירות, הרשת המצליחה מחפשת לצרף למשפחה זכיינים ששואפים למצוינות שיקבלו ליווי לאורך כל הדרך עד להצלחת הסניף.

     

    16
    סניפים
    1999
    שנת הקמה
    2
    סניפים נפתחו
    0
    סניפים נסגרו
    10
    עובדי מטה
    הנהלת הרשת
    אמיתי רצבי
    אפרת רגב
    נתי ליבשטיין
    מידע כללי על הרשת
    כתובת המשרד
    עתיר ידע 4, כפר סבא
    טלפון במשרד
    072-3341760
    הסניף הראשון של הרשת
    בית השיטה
    נפתח בשנת
    1999
    הסניף האחרון של הרשת
    משמר השרון
    נפתח בשנת
    2021
    כמות סניפים בבעלות
    8
    כמות סניפים זכיינות מלאה
    8
    כמות סניפים שנפתחו ב- 3שנים אחרונות
    2
    כמות סניפים שנסגרו ב- 3 שנים אחרונות
    0
    כמות זכיינים שהוחלפו ב- 3 שנים אחרונוות
    1
    דוכנים / סניפי אקספרס
    הרשת חלק מקבוצת רשתות
    הרשת בינלאומית
    סימן מסחר רשום
    ספר מותג
    ספר נהלים
    דוחות בקרה מול הזכיינים
    הצהרת הבעלים כי אינו פושט רגל
    הוגשו תביעות מול בעלי הרשת בגין הונאה/הפרות של הסכמי זכיינות
    ליווי זכיין בהקמה
    תשתיות רשת
    קיים מפעל ייצור של הרשת
    קיימים מחסנים לרשת
    הרשת יבואנית של מירב הסחורה
    קיים אתר הזמנות רשתי
    ישנם משלוחים מהאתר
    ישנה אפליקציה להזמנות
    מועדון לקוחות רשתי
    תנאים מסחריים ברשת
    דמי זיכיון ראשוניים
    150,000
    תמלוגים חודשיים
    5%
    דמי פרסום
    1%
    עלות גולמית F.C
    28%-30%
    עלות עובדים L.C
    28%-30%
    גודל סניף ממוצע
    150-200 מ״ר
    עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
    10,000 בממוצע
    ערבות בנקאית
    100,000 ש"ח
    דרישות זכיינים פוטנציאלים
    כמות זכיינים דרושים להפעלה
    1-2
    דרישות מהזכיין

    דרוש זכיין מעל גיל 27, בעל ניסיון בתחום המסעדנות ובתי הקפה, מגורים בסביבת הסניף, ללא עבר פשיטת רגל ותעודת יושר, הון עצמי של 750 אלף ש"ח ויכולות השקעה של 1.5 מיליון ש"ח. בנוסף, דרוש ניסיון בניהול מערך עובדים גדול, עבודה מול ספקים ונותני שירות, רעב להצלחה ונכונות לעבודה קשה. דרושה נוכחות ועבודה יומיומית בעסק באופן קבוע.

    תהליך קבלת הזכיין

    ראיון ראשוני, מבדקי התאמה, בדיקת יכולות פיננסיות ומקצעויות, פגישה עם בעלי החברה ותחילת תהליך הכשרה של הזכיין.

    הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
    האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
    בסניפים
    מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
    נתי ליבשטיין
    תקופת ההכשרה הראשונית
    3 חודשים
    האם מתקיים מבחן
    ליווי לאחר פתיחת סניף
    תקופת הקמה
    3 חודשים
    מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
    נתי ליבשטיין
    מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
    כל אנשי המטה כל אחד בתחומו
    האם יש ליווי בתקופת ההקמה
    האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
    הדרכות תקופתיות
    אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
    ברמה החודשית באופן שוטף
    היכן מתקיימות ההדרכות
    במשרדי החברה ובסניפים בהתאם לנושא
    דוחות בקרה מול הזכיינים
    האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
    האם יש לקוח סמוי
    האם יש ביקורות תברואה

    גלריית תמונות

    גלריית תמונות

    אנשי מקצוע חיצוניים

    עדי אביהו חאמי – זכיינות ישראל
    עדי אביהו חאמי – זכיינות ישראל
    די אביהו חאמי הוא יועץ עסקי בעל ניסיון של 12 שנים בזכיינות ישראל.
    די אביהו חאמי הוא יועץ עסקי בעל ניסיון של 12 שנים בזכיינות ישראל.
    פרופיל אישי
    תשאלו את סי קפה
    יש לך שאלה?

    תגובות

    +
    הוספת תגובה





      כתובת: האילן 45, קדימה צורן

      טלפון: 072-334-1827

      מייל: Info@Franmark.co.il

      בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
      צור קשר