בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון

חיפושים נפוצים

התחבר/י באמצעות

BBB

BBB

רשת BBB  הוקמה בשנת 2004 תחת קונספט של דיינר אמריקאי.

סניפי הרשת מאופיינים בעיצוב מוקפד ושירות נדיב ומסור, וקהל היעד של הרשת מגוון- החל מצעירים, חיילים וסטודנטים ועד משפחות קטנות כגדולות, מכאן שהרשת מעניקה חווית לקוח כוללת המותאמת לקהלים השונים.

רשת BBB עובדת במודל הזכיינות בהצלחה עוד מתחילת דרכה, זכייני הרשת נהנים מנסיון רב של צוות מטה גדול המספק מענה, ליווי ותמיכה לכל זכיין בעל מוטיבציה ודבקות במטרה.

32
סניפים
2004
שנת הקמה
32
סניפים נפתחו
0
סניפים נסגרו
50
עובדי מטה
הנהלת הרשת
אילן פנחס
שרון שפירא
איל לוי
ניר בניסטי (פיתוח עסקי)
מידע כללי על הרשת
כתובת המשרד
המחשב 3, נתניה
טלפון במשרד
09.9747200
הסניף הראשון של הרשת
נתניה
נפתח בשנת
2004
הסניף האחרון של הרשת
אשקלון
נפתח בשנת
2019
דוכנים / סניפי אקספרס
כן, Food Truck
כמות סניפים זכיינות מלאה
32
כמות סניפים בהקמה כרגע
0
כמות סניפים שנפתחו ב- 3שנים אחרונות
5
כמות סניפים שנסגרו ב- 3 שנים אחרונות
0
כמות זכיינים שהוחלפו ב- 3 שנים אחרונוות
0
מספר ישיבות זכיינים בשנה
אחת לרבעון
תאריך ישיבת זכיינים אחרונה
ספטמבר 2019
תאריך טיול זכיינים אחרון
מרץ 2019
מיקום הטיול
מדריד
הרשת חלק מקבוצת רשתות
הרשת בינלאומית
סימן מסחר רשום
ספר מותג
ספר נהלים
דוחות בקרה מול הזכיינים
הצהרת הבעלים כי אינו פושט רגל
הוגשו תביעות מול בעלי הרשת בגין הונאה/הפרות של הסכמי זכיינות
ליווי זכיין בהקמה
תשתיות רשת
קיים מפעל ייצור של הרשת
קיימים מחסנים לרשת
הרשת יבואנית של מירב הסחורה
קיים אתר הזמנות רשתי
ישנם משלוחים מהאתר
ישנה אפליקציה להזמנות
מועדון לקוחות רשתי
תנאים מסחריים ברשת
דמי זיכיון ראשוניים
350,000
תמלוגים חודשיים
5%
דמי פרסום
1.5%
עלות גולמית F.C
משתנה
עלות עובדים L.C
משתנה
גודל סניף ממוצע
270-350 מ"ר
עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
12,000 למ"ר
ערבות בנקאית
ערבות אישית מוגבלת
דרישות זכיינים פוטנציאלים
כמות זכיינים דרושים להפעלה
1
דרישות מהזכיין
חוסן כלכלי, קרבה למקום המגורים, תעודת יושר, ללא עבר פשיטות רגל, רעב להצלחה ונכונות לעבודה קשה.
בעל ניסיון במסעדות, מעל גיל 30, הון עצמי של 1M, עם יכולת השקעה של 2.5-3.5M, ובעל ניסיון בניהול מערך של עשרות עובדים, ספקים ולקוחות.
תהליך קבלת הזכיין
תהליך בדיקה על פי סטנדרטים של הרשת, המשתנים מעת לעת בהתאם לתנאי השוק
הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
ליווי צמוד של המטה
מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
פיתוח עסקי, מח' הדרכות, ניהול הרשת וסדנאות בכל רבעון
תקופת ההכשרה הראשונית
רבעון עד חצי שנה, תלוי תפקיד
האם מתקיים מבחן
ליווי לאחר פתיחת סניף
תקופת הקמה
משתנה
מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
מנהל הקמות ומנהל פיתוח עסקי
מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
הליווי מתבצע באופן שוטף על ידי כלל הפונקציות, לרבות קולינריה, תפעול, ניהול רשת, כספים, משפטי, שיווק, הדרכה וכו'.
האם יש ליווי בתקופת ההקמה
האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
הדרכות תקופתיות
אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
רבעון
היכן מתקיימות ההדרכות
בשטח ובמטה לסירוגין ולפי מהות ההדרכה
מתי התקיימה ההדרכה האחרונה
ההדרכות מתבצעות באופן סדיר ושוטף
דוחות בקרה מול הזכיינים
האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
האם יש לקוח סמוי
האם יש ביקורות תברואה
תנאים מסחריים
דמי זיכיון
350,000 (ראשוניים)
תמלוגים
5%
פרסום
1.5%
עלויות הקמה
12,000 למ"ר
מספר ישיבות זכיינים בשנה
אחת לרבעון
תקופת התלמדות של הזכיין
רבעון עד חצי שנה, תלוי תפקיד
גודל חנות נדרש
270-350 מ"ר
עלות הקמה משוערת
12,000 למ"ר
תקופת זיכיון
10 שנים
דמי זיכיון
350,000 (ראשוניים)
תמלוגים
5%
פרסום
1.5%

גלריית תמונות

גלריית תמונות
תשאלו את BBB
יש לך שאלה?

תגובות

+
הוספת תגובה

כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il