התחבר/י באמצעות

BURGERIM

BURGERIM

רשת בורגרים הוקמה בשנת 2008 ובשנת 2014 נרכשה על ידי קבוצת BBB. לרשת בורגרים קונספט ייחודי המאפשר להזמין מיני המבורגרים (כ-80 גר' לפני צלייה), במגוון מארזים ומגוון טעמים, ובכך להנות מארוחה עשירה וטעימה, לצד סטנדרטים גבוהים ומוקפדים ברמה הקולינרית.

לרשת מערך משלוחים משוכלל ומקצועי המאפשר שירות רחב עבור מגוון אירועים דוגמת ימי הולדת, אירועי חברה, ישיבות ועוד.

זכייני רשת בורגרים נהנים מליווי יסודי של צוות מטה מנוסה ומאיפיון ייחודי ומיתוג.

55
סניפים
2014
שנת הקמה
55
סניפים נפתחו
0
סניפים נסגרו
50
עובדי מטה
הנהלת הרשת
אייל גדליה
שרון שפירא
איל לוי
ניר בניסטי (פיתוח עסקי)
מידע כללי על הרשת
כתובת המשרד
המחשב 3 נתניה
טלפון במשרד
09-9747200
הסניף האחרון של הרשת
נס ציונה
נפתח בשנת
2019
דוכנים / סניפי אקספרס
לא
כמות סניפים בהקמה כרגע
0
כמות סניפים שנפתחו ב- 3שנים אחרונות
10
כמות סניפים שנסגרו ב- 3 שנים אחרונות
0
כמות זכיינים שהוחלפו ב- 3 שנים אחרונוות
5
מספר ישיבות זכיינים בשנה
אחת לרבעון
תאריך ישיבת זכיינים אחרונה
ספטמבר 2019
הרשת חלק מקבוצת רשתות
הרשת בינלאומית
סימן מסחר רשום
ספר מותג
ספר נהלים
דוחות בקרה מול הזכיינים
הצהרת הבעלים כי אינו פושט רגל
הוגשו תביעות מול בעלי הרשת בגין הונאה/הפרות של הסכמי זכיינות
ליווי זכיין בהקמה
תשתיות רשת
קיים מפעל ייצור של הרשת
קיימים מחסנים לרשת
הרשת יבואנית של מירב הסחורה
קיים אתר הזמנות רשתי
ישנם משלוחים מהאתר
ישנה אפליקציה להזמנות
מועדון לקוחות רשתי
תנאים מסחריים ברשת
דמי זיכיון ראשוניים
150,000
תמלוגים חודשיים
7,000
דמי פרסום
ללא
עלות גולמית F.C
משתנה
עלות עובדים L.C
משתנה
גודל סניף ממוצע
50-100 מ"ר
עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
7,000 למ"ר
ערבות בנקאית
ערבות אישית מוגבלת
דרישות זכיינים פוטנציאלים
כמות זכיינים דרושים להפעלה
זכיין 1
דרישות מהזכיין
חוסן כלכלי, קרבה למקום המגורים, תעודת יושר, ללא עבר פשיטות רגל, רעב להצלחה ונכונות לעבודה קשה.
גילאי 20-30, השקעה של חצי מליון ₪, בעל הון עצמי של 150K, אין צורך בידע או ניסיון. מומלץ בעל ניסיון בניהול.
תהליך קבלת הזכיין
תהליך בדיקה על פי סטנדרטים של הרשת, המשתנים מעת לעת בהתאם לתנאי השוק
הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
ליווי צמוד של המטה
מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
פיתוח עסקי, מח' הדרכות, ניהול הרשת וסדנאות בכל רבעון
תקופת ההכשרה הראשונית
רבעון עד חצי שנה, תלוי תפקיד
האם מתקיים מבחן
ליווי לאחר פתיחת סניף
תקופת הקמה
משתנה
מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
מנהל הקמות ומנהל פיתוח עסקי
מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
הליווי מתבצע באופן שוטף על ידי כלל הפונקציות, לרבות קולינריה, תפעול, ניהול רשת, כספים, משפטי, שיווק, הדרכה וכו'.
האם יש ליווי בתקופת ההקמה
האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
הדרכות תקופתיות
אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
רבעון
היכן מתקיימות ההדרכות
בשטח ובמטה לסירוגין ולפי מהות ההדרכה
מתי התקיימה ההדרכה האחרונה
ההדרכות מתבצעות באופן סדיר ושוטף
דוחות בקרה מול הזכיינים
האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
האם יש לקוח סמוי
האם יש ביקורות תברואה
תנאים מסחריים
דמי זיכיון
150,000 (ראשוניים)
תמלוגים
7,000
פרסום
ללא
עלויות הקמה
7,000 למ"ר
מספר ישיבות זכיינים בשנה
אחת לרבעון
תקופת התלמדות של הזכיין
רבעון עד חצי שנה, תלוי תפקיד
כתבו עלינו
גודל חנות נדרש
50-100 מ"ר
עלות הקמה משוערת
7,000 למ"ר
תקופת זיכיון
10 שנים - תקופה מינימאלית
דמי זיכיון
150,000 (ראשוניים)
תמלוגים
7,000
פרסום
ללא

גלריית תמונות

גלריית תמונות
תשאלו את BURGERIM
יש לך שאלה?

תגובות

+
הוספת תגובה

כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il