fbpx
בוגרי קורס הזכיינות של Mark & Fran נהנים מהטבות ענקיות. לחצו כאן!
להטבות מיוחדות לחצו כאן
דברו איתנו: 072-3385204

צרו קשר





    קפה לנדוור

    קפה לנדוור

    רשת בתי הקפה לנדוור המוכרת והידועה בעלת וותק וניסיון רב בתחום ממשיכה להתרחב ותמיד מחפשת לחבור ליזמים רציניים המעוניינים להצטרף למשפחה המתרחבת והמצליחה.

    זכיינות ברשת לנדוור

    • רשת ידועה בפריסה ארצית
    • מסלול הכשרה יסודי בליווי מנהלי הרשת עבור הזכיין
    • גמישות בהתאמת המיקום של בית הקפה לפי צרכיו של הזכיין
    • ליווי ותמיכה בעת פתיחת הסניף ובנהול השוטף, מענה לצרכים ותמיכה

    לרשת לנדוור כיום יש 6 סניפים בחו״ל

    מעוניינים בעוד פרטים אודות רכישת זיכיון בתחום המסעדנות ובתי הקפה? 

    65
    סניפים
    2004
    שנת הקמה
    20
    עובדי מטה
    הנהלת הרשת
    גיא לוי
    דפנה רוזנצוייג בן-עזרא
    נירית הלפון
    ורד טוכמן
    לירז בלומנפלד
    עו"ד מאיה ריקון בקר
    מידע כללי על הרשת
    כתובת המשרד
    בלוך 2 תל אביב
    טלפון במשרד
    072-3385204
    הסניף הראשון של הרשת
    אבן גבירול
    נפתח בשנת
    2004
    הסניף האחרון של הרשת
    רעות
    נפתח בשנת
    2021
    דוכנים / סניפי אקספרס
    בפיתוח
    כמות סניפים בבעלות
    1
    כמות סניפים זכיינות מלאה
    64
    כמות סניפים בהקמה כרגע
    1
    מספר ישיבות זכיינים בשנה
    2
    הרשת חלק מקבוצת רשתות
    הרשת בינלאומית
    סימן מסחר רשום
    ספר מותג
    ספר נהלים
    דוחות בקרה מול הזכיינים
    הצהרת הבעלים כי אינו פושט רגל
    הוגשו תביעות מול בעלי הרשת בגין הונאה/הפרות של הסכמי זכיינות
    ליווי זכיין בהקמה
    תשתיות רשת
    קיים מפעל ייצור של הרשת
    קיימים מחסנים לרשת
    הרשת יבואנית של מירב הסחורה
    קיים אתר הזמנות רשתי
    ישנם משלוחים מהאתר
    ישנה אפליקציה להזמנות
    מועדון לקוחות רשתי
    תנאים מסחריים ברשת
    דמי זיכיון ראשוניים
    200,000 ₪
    תמלוגים חודשיים
    5%
    דמי פרסום
    1%
    עלות גולמית F.C
    30%
    עלות עובדים L.C
    30%
    גודל סניף ממוצע
    כ-160 מ״ר
    עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
    8,000-9,000 ₪ למ"ר
    ערבות בנקאית
    כן
    דרישות זכיינים פוטנציאלים
    כמות זכיינים דרושים להפעלה
    1+
    דרישות מהזכיין

    ניסיון ואהבה לעולם המסעדנות ואירוח, מחויבות אישית ומקצועית להצלחת הסניף ונכונות ללמוד ולהשתפר כל הזמן.

    תהליך קבלת הזכיין

    בניית מודל כלכלי ותכנית עסקית, איתור נכס, בדיקת חוסן כלכלי, מו"מ, חתימה על הסכם זיכיון, ליווי מלא בתהליך הבינוי, ניהול מקצועי בתהליך ההקמה, ליווי שוטף בפעילות הסניף.

    הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
    האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
    ההכשרות מתרחשות בסניפי עמיתים ובסניף הזכיין
    מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
    מנהלת הרשת ומנהלת ההדרכה
    תקופת ההכשרה הראשונית
    6 חודשים
    האם מתקיים מבחן
    ליווי לאחר פתיחת סניף
    מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
    מנהלת הרשת, מנהלת קולינרית, מנהלת ההדרכה ומנהלת השיווק - ביחד עם כל אנשי המטה: כספים, רכש ומשפטי.
    מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
    מנהל אזור ושף אזור
    האם יש ליווי בתקופת ההקמה
    האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
    הדרכות תקופתיות
    אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
    באופן שוטף – בכל התחומים
    היכן מתקיימות ההדרכות
    בסניפים
    מה הייתה מהות ההדרכה האחרונה
    הטמעת תפריט
    דוחות בקרה מול הזכיינים
    האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
    האם יש לקוח סמוי
    האם יש ביקורות תברואה
    כתבו עלינו

    גלריית תמונות

    גלריית תמונות
    תשאלו את קפה לנדוור
    יש לך שאלה?

    תגובות

    +
    הוספת תגובה





      כתובת: האילן 45, קדימה צורן

      טלפון: 072-334-1827

      מייל: Info@Franmark.co.il

      בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
      צור קשר