fbpx
בוגרי קורס הזכיינות של Mark & Fran נהנים מהטבות ענקיות. לחצו כאן!
להטבות מיוחדות לחצו כאן
בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
פתיחת עסק
הקמת חברה
עסקים למכירה
עיצוב פנים
הקמת שותפות
הקמת / פתיחת בית קפה
הקמת עסק
פתיחת חנות
קניית עסק
רכישת עסק
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון
בירושלים
באילת
בחיפה
בתל אביב
MOSES

MOSES

המסעדה הראשונה של רשת מוזס הוקמה בשדרות רוטשילד שבתל אביב בשנת 2003, הרשת נרכשה על ידי קבוצת BBB בשנת 2017.

רשת מוזס ידועה כרשת המבורגרים משובחים שעובדת במודל הזכיינות המוצלח ומציעה אווירה איכותית לארוחה ובילוי עם מנות מוקפדות ומגוונות.

הרשת מלווה זכיינים המעוניינים להצטרף לרשת החל משלבי התכנון ועד לשלב הניהול השוטף של העסק בניסיון רב עם צוות מטה גדול ומנוסה.

9
סניפים
2003
שנת הקמה
50
עובדי מטה
הנהלת הרשת
מורן פלשנר
שרון שפירא
איל לוי
ניר בניסטי (פיתוח עסקי)
מידע כללי על הרשת
כתובת המשרד
המחשב 3 נתניה
הסניף הראשון של הרשת
רוטשילד
הסניף האחרון של הרשת
משמר השרון
נפתח בשנת
2018
דוכנים / סניפי אקספרס
0
כמות סניפים בהקמה כרגע
0
כמות סניפים שנפתחו ב- 3שנים אחרונות
2
כמות סניפים שנסגרו ב- 3 שנים אחרונות
2
כמות זכיינים שהוחלפו ב- 3 שנים אחרונוות
0
מספר ישיבות זכיינים בשנה
אחת לרבעון
תאריך ישיבת זכיינים אחרונה
ספטמבר 2019
דוכנים / סניפי אקספרס
הרשת חלק מקבוצת רשתות
הרשת בינלאומית
סימן מסחר רשום
ספר מותג
ספר נהלים
דוחות בקרה מול הזכיינים
הצהרת הבעלים כי אינו פושט רגל
הוגשו תביעות מול בעלי הרשת בגין הונאה/הפרות של הסכמי זכיינות
ליווי זכיין בהקמה
תשתיות רשת
קיים מפעל ייצור של הרשת
קיימים מחסנים לרשת
הרשת יבואנית של מירב הסחורה
קיים אתר הזמנות רשתי
ישנם משלוחים מהאתר
ישנה אפליקציה להזמנות
מועדון לקוחות רשתי
תנאים מסחריים ברשת
דמי זיכיון ראשוניים
350,000
תמלוגים חודשיים
5%
דמי פרסום
1.5%
עלות גולמית F.C
משתנה
עלות עובדים L.C
משתנה
גודל סניף ממוצע
270-350 מ"ר
עלויות הקמה עלות למטר לפני מענקים מהמרכז המסחרי
12,000 למ"ר
ערבות בנקאית
ערבות אישית מוגבלת
דרישות זכיינים פוטנציאלים
כמות זכיינים דרושים להפעלה
1
דרישות מהזכיין
חוסן כלכלי, קרבה למקום המגורים, תעודת יושר, ללא עבר פשיטות רגל, רעב להצלחה ונכונות לעבודה קשה.
בעל ניסיון במסעדות, מעל גיל 30, הון עצמי של 1M, עם יכולת השקעה של 2.5-3.5M, ובעל ניסיון בניהול מערך של עשרות עובדים, ספקים ולקוחות.
תהליך קבלת הזכיין
תהליך בדיקה על פי סטנדרטים של הרשת, המשתנים מעת לעת בהתאם לתנאי השוק
הכשרה והדרכה בשלב התלמדות
האם יש מרכז הדרכות /הכשרות
ליווי צמוד של המטה
מי מאנשי המטה מלווה את ההכשרה
פיתוח עסקי, מח' הדרכות, ניהול הרשת וסדנאות בכל רבעון
תקופת ההכשרה הראשונית
רבעון עד חצי שנה, תלוי תפקיד
האם מתקיים מבחן
ליווי לאחר פתיחת סניף
תקופת הקמה
משתנה
מי מאנשי המטה מלווה את ההקמה
מנהל הקמות ומנהל פיתוח עסקי
מי מאנשי המטה מלווה לאחר פתיחת הסניף
הליווי מתבצע באופן שוטף על ידי כלל הפונקציות, לרבות קולינריה, תפעול, ניהול רשת, כספים, משפטי, שיווק, הדרכה וכו'.
האם יש ליווי בתקופת ההקמה
האם יש ליווי לאחר פתיחת הסניף
הדרכות תקופתיות
אחת לכמה חודשים מתקיימת הדרכה
רבעון
היכן מתקיימות ההדרכות
בשטח ובמטה לסירוגין ולפי מהות ההדרכה
מתי התקיימה ההדרכה האחרונה
ההדרכות מתבצעות באופן סדיר ושוטף
דוחות בקרה מול הזכיינים
האם מתקיימות הדרכות תקופתיות
האם יש לקוח סמוי
האם יש ביקורות תברואה

גלריית תמונות

גלריית תמונות

אנשי מקצוע חיצוניים

לוטן סגל
לוטן סגל
לוטן סגל הוא מומחה לשיפור מערכי מכירות. משמש כיועץ וכמרצה מבוקש בתחום המכירות, השיווק, השכנוע, ההשפעה, הכתיבה והתוכן וצמיחה עסקית.
לוטן סגל הוא מומחה לשיפור מערכי מכירות. משמש כיועץ וכמרצה מבוקש בתחום המכירות, השיווק, השכנוע, ההשפעה, הכתיבה והתוכן וצמיחה עסקית.
פרופיל אישי
תשאלו את MOSES
יש לך שאלה?

תגובות

+
הוספת תגובה

כתובת: האילן 45, קדימה צורן

טלפון: 072-334-1827

מייל: Info@Franmark.co.il

בית הספר לזכיינות של Fran&Mark
צור קשר