fbpx
בחר קטגוריה
זכיינות מזון / מסעדות
זכיינות אופנה
פתיחת/ הקמת עסק
זכיינות/זיכיון בתי קפה
זכיינות/זכיין חנות
קניית עסק/עסקים
זיכיון / זכיינות
עיצוב מסעדה / מסעדות
עיצוב חנות / חנויות
עיצוב
פתיחת עסק
הקמת חברה
עסקים למכירה
עיצוב פנים
הקמת שותפות
הקמת / פתיחת בית קפה
הקמת עסק
פתיחת חנות
קניית עסק
רכישת עסק
בחר תתקטגוריה
בחר מיקום
הכל
בדרום
במרכז
בצפון
בירושלים
באילת
בחיפה
בתל אביב

התחבר/י באמצעות

פתיחת/ הקמת עסק מזון

הקמת עסק מזון עסקי מזון נפוצים מאוד מאחר ויש להם ביקוש רב. הם יכולים להיות בתחום המסחר, יצור, מכירות, הגשה במסעדות ועוד. עסקי מזון רבים הינם עם שולי רווח קטנים, ומשום כך, יש להקימם ולנהלם בזהירות. הקמת עסק מזון אמורה להיעשות ב 3 שלבים עוקבים שהם: אפיון, הכנת תכנית עסקית והגדרת הישות ורישומה ברשויות הממשלתיות. אפיון כולל בחירת תחום פעילות עסק המזון, בנוסף, בחירת שם, בחירת המקום, הערכה לגבי הסכומים הכספיים ההתחלתיים, הערכת הזמן עד לפתיחה ועוד. בשלב הבא יש להכין תכנית עסקית שתספק תמונת מצב על התכנון הכלכלי והפיננסי. היא תתייחס, בין השאר, להערכת ההוצאות הצפויות השונות הנדרשות וביניהם: פרסום, רכישת חומרי גלם וציוד, עיצוב ושיפוץ וכדומה. כן, היא  תעריך תזרים מזומנים עתידי, צפי על תקבולים ורווחים ועוד.  הישות יכולה להיות חברה בע"מ, עוסק פטור או עוסק מורשה, והבחירה היא על פי שיקולים של היקף הפעילות, צרכי החנות, טעמו, חזונו ורצונותיו של הבעלים ועוד. הקמת עסק חדש היא לא דבר פשוט ומומלץ לקבל שירותי ייעוץ ממומחים עסקיים מהתחום. Fran & Mark היא פלטפורמה ייחודית לייעוץ וסיוע בכל הקשור בבניית עסקים וזכיינות.

רשתות

חומוס יוסף
חומוס יוסף
תמיד אומרים שמאחורי צלחת חומוס טובה ומנחמת חייבת להיות נשמה ענקית אין ספק שיוסף גנון, מייסד הרשת, מתאים בדיוק להגדרה הזו!
לדף רשת
פאפא ג'ונס פיצה
פאפא ג'ונס פיצה
רשת פיצריות בינלאומית שמובילה מבין מתחרותיה באיכות ובטריות חומרי הגלם ובטעם האהוב.
לדף רשת

אנשי מקצוע

פרי השדה
פרי השדה
ספק פירות וירקות, סיטונאי בכל הארץ. בעל ניסיון רב בניהול עסקים בתחום.
פתח פרופיל
שף עידן גולדשטיין
שף עידן גולדשטיין
שף עידן גולדשטיין - בעל נסיון רב במסורת הקולינריה האיטלקית. השף הרשתי של רשת המסעדות ״פסטה בסטה״ ומנהל מטבחים מובילים.
פתח פרופיל
אירמה כראל – יועצת רישוי ותכנון מטבחים
אירמה כראל – יועצת רישוי ותכנון מטבחים
אירמה כראל, הנדסאית אדריכלות, הנה הבעלים של חברת סימון כראל מהנדסים ויועצים בע"מ.
פתח פרופיל
דניאל לילה
דניאל לילה
צלם בעל סוטדיו לצילום מזון ולייף סטייל, בעל נסיון של 15 שנים בתחום.
פתח פרופיל
כפיר שיווק פתרונות אריזה
כפיר שיווק פתרונות אריזה
"כפיר שיווק אריזות בע”מ" - חברה מובילה למתן פתרונות אריזה לתחום ה- TAKE AWAY.
פתח פרופיל
לוטן סגל
לוטן סגל
לוטן סגל הוא מומחה לשיפור מערכי מכירות. משמש כיועץ וכמרצה מבוקש בתחום המכירות, השיווק, השכנוע, ההשפעה, הכתיבה והתוכן וצמיחה עסקית.
פתח פרופיל
נדב קמפ
נדב קמפ
נדב קמפ עוסק בליווי ויעוץ קולינרי ותפעולי למסעדות, חברות קייטרינג ומפעלי מזון.
פתח פרופיל
1:1 – אחד:אחד מוטי יברבאום ושות'
1:1 – אחד:אחד מוטי יברבאום ושות'
אחד:אחד הינה חברה לחיבורים עסקיים במגוון תחומים בעלת ניסיון של כ-10 שנים בתחום.
פתח פרופיל

    צור קשר


    כתובת: האילן 45, קדימה צורן

    טלפון: 072-334-1827

    מייל: Info@Franmark.co.il